La crema d'alvocat combinada amb l'anxova em va semblar que donaria un bon punt refrescant, però possiblement per que els alvocats estaven massa madurs el resultat va ser massa afrutat (fins a semblar "papilla de fruites" de les que menjavem els meus fills), sort que l'anxova donva una mica de contrapunt.
En qualsevol cas ací va:
Ingredients
- 2 alvocats
- 10 llagostins
- Llima
- Unes gotes de brandi
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Anxoves
- Torrades de pa
1. En la batedora posar l'alvocat pelat, els llagostins pelats, un poc de sal, un poc de suc de llima, un dollet d'oli d'oliva verge extra, i unes gotes de brandi.
2. Batre fins que quede una pasta homogènia. Tastar-ho per a rectificar de sal, de llima i d'oli al gust.
3. Guardar en la nevera, ben tapat amb plàstic transparent. Al posar-li llima, no se'ns posarà de color fosc. Així i tot, jo no deixar molt de temps la pasta fins a la preparació de la torrada.
4. Tallar el pa tipus pagés a rodanxes i torrar.
5. Untar generosament amb la crema d'alvocat i posar unes anxoves damunt.
0 comentarios:
Publicar un comentario