Torrada de crema d'alvocat amb anxova

. viernes, 8 de enero de 2010
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

La crema d'alvocat combinada amb l'anxova em va semblar que donaria un bon punt refrescant, però possiblement per que els alvocats estaven massa madurs el resultat va ser massa afrutat (fins a semblar "papilla de fruites" de les que menjavem els meus fills), sort que l'anxova donva una mica de contrapunt.
En qualsevol cas ací va:

Ingredients

  • 2 alvocats 
  • 10 llagostins 
  • Llima 
  • Unes gotes de brandi 
  • Sal 
  • Oli d'oliva verge extra 
  • Anxoves 
  • Torrades de pa 
Procediment
1. En la batedora posar l'alvocat pelat, els llagostins pelats, un poc de sal, un poc de suc de llima, un dollet d'oli d'oliva verge extra, i unes gotes de brandi.
2. Batre fins que quede una pasta homogènia. Tastar-ho per a rectificar de sal, de llima i d'oli al gust.
3. Guardar en la nevera, ben tapat amb plàstic transparent. Al posar-li llima, no se'ns posarà de color fosc. Així i tot, jo  no deixar molt de temps la pasta fins a la preparació de la torrada.
4. Tallar el pa tipus pagés a rodanxes i torrar.
5. Untar generosament amb la crema d'alvocat i posar unes anxoves damunt.

0 comentarios: