Broqueta de llagostins i carxofa

. sábado, 2 de enero de 2010
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks




Ingredients(per a sis broquetes)

  • 24 llagostins
  • 1 pot de carxofes
  • 1 dent d'all
  • Varis fulles de rúcula
  • Crema de vinagre balsàmic
  • Oli d'oliva, sal i pebre
Procediment
    Peleu les cues de llagostí i elimineu la vena superior. Escorreu la carxofa i la talleu, si els seus trossos són massa grans. Inseriu els llagostins en rostes de fusta alternats amb les carxofes. Després, calfeu 5 cullerades d'oli en una paella, incorporeu l'all esclafat, daureu lleugerament i ho retireu. A continuació salpebreu les broquetes i les fregiu pels dos costats en la mateixa paella.  Per a servir les broquetes, utilitzeu plats individuals i precalfats, adobades amb la crema de vinagre, una mica de sal i oli. Decoreu amb fulles de rúcula.

0 comentarios: