Pebreres del "piquillo" farcides de tonyina

. lunes, 22 de diciembre de 2008
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

A petició de Toni vos deixe ací la recepta que José Lorente ens va mostrar al seu curs de cuina.

Ingredients (per unes 16 pebreres):

- 2 llandes de pebreres del "piquillo"

- 500 g de tonyina en escabetx.

- 1 mango madur.

- 1 branqueta jolivert.

- 50 g de pistatxos mòlts.

- 500 ml d'oli (AOVE).

- 100 ml de vinagre de Xerés.

- Sal.

Elaboració:

Omplir amb una cullereta i amb compte les pebreres de tonyina en escabetx i reservar. Pelar i picar el mango en brunoisse molt fina, assaonar, afegir vinagre, tirar el jolivert picat i els pistatxos picats. Finalment incorporar l'oli d'oliva. Rectificar de sal i vinagre si fóra necessari.

Arruixar amb la vinagreta les pebreres i deixar macerar un mínim de 24 hores.

Es pot servir al plat amb una mica de canonges amanits amb la pròpia vinagreta de mango. Una altra presntació possible amb trinxat de cireres i ous de guatlla.

Espere que ho disfruteu i Bon Nadal per a tots els qui vos passeu per aquest bloc.



3 comentarios:

Anónimo dijo...

Caldrà felicitar a José Lorente per les classes. I Així ho faig.
Però també al Quim per ser tan bon alumne, a qui done les gràcies per passar-me la idea i la recepta. Ah! i l'enhorabona per la foto. "chapeau" per la presentació ("Xapó" pal Paco, de bon rotllo, eh?)
Espere que m'isquen així d'abellidores, les pebreres del "piquillo".

toni

Unknown dijo...

Qué bo té que estar...Ara caldrà fer-los, clar!Moltes gràcies per anar afegint receptes...però recorda que ens queden les sugerències del xef XIMO per als Nadals que ja estan aquí.

Gràcies!!!
Mertx

Ximo dijo...

Gràcies Toni i Mercedes per els comentaris. A veure si demà puc penjar alguna cosa mes.